Lagkamper starter klokken 17.00 på hverdager. Lørdag og søndag klokken 11.00. Alle fire baner blir opptatt ca. 1,5 time. Deretter benyttes to baner til dobbel.
Lagkamper og organisert trening har alltid førsteprioritet på banene.
Kalenderen viser ALLE kamper, både hjemme og borte, så du må klikke den aktuelle datoen for å se om det er hjemmekamp, eller se de oppsatte Aktivitetskalender rundt banene.

 

Vi har gleden av å invitere til voksenkurs ved Prinsdal Tennisklubb utendørssesongen 2018!

 

Kurset egner seg både for nybegynnere og for dere som har spilt noe fra før der vi har fokus på riktig teknisk gjennomføring og individuell ferdighetsutvikling for all deltakerne.

Kurset har en varighet på åtte timer og er åpent for påmelding.

Mulige kursdager vil være mandager mellom kl. 19-21, tirsdager mellom kl. 18-20, onsdager mellom kl. 19-21 og torsdager kl. 19-21. Sammen finner vi dager som passer.

Om det skulle være noen som er interessert i andre tidspunkter (f.eks. formiddag eller tidlig ettermiddag) på de nevnte dagene er det bare å melde fra.  Vi er fleksible på dette så lenge det melder seg nok deltakere til timene.

Vi har kursdager t.o.m. uke 27 for deretter å ha oppstart etter ferien i perioden 6.august – 3.september.

Det blir lagt opp til passende grupper (4 – 6 spillere / 1 – 2 baner)

Vi må ta høyde for antall påmeldinger i f.t. gjennomføring

Pris for kurset: 1 950 kroner

Påmeldingsfrist: 22.juni

Påmelding gjøres til kursholder Øyvind M. Faye på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For spørsmål er det bare å ta kontakt på mobil: 48239552 (Øyvind)

 

Velkommen til spennende og morsom tennis på anlegget til Prinsdal Tennisklubb!


Kalender

Go to top